Ingredients:
1 pollastre sencer tallat a octaus
2 cebes
2 pastanagues
4 alls
1 tomàquet
Oli d’oliva verge extra
10 prunes seques
½ vaset de conyac o vi blanc
Sal
Pebre negre.
Preparació:
Pre-escalfem el forn a 200º.
Tallem y netegem bé el pollastre. Salpebrem i el posem en una safata de forn.
Tallem les cebes a tiretes. Les anem tirant per sobre el pollastre.
Tallem les pastanagues a rodanxes. Fem el mateix, tirem per sobre.
Pelem els alls. Els posem repartits per la safata entre les peces de pollastre.
Tallem el tomàquet en 8 trossos. El posem també entre el pollastre.
Reguem el pollastre i les verduretes amb l’oli d’oliva.
Posem al forn uns 30 minuts a 200º.
Passat el temps, el traiem del forn i li tirem per sobre el vi o el conyac.
Ho tornem a posar al forn i afegim les prunes, aquesta vegada 20 minuts més a 180º, perquè vagi coent lentament.
Pollastre el forn i prunes
13 Abril, 2013 per tribasm
[…] Origen: Pollastre el forn i prunes […]